Om funnyfinans

Er du træt af kedelige finansnyheder? Så er du savnet det rette sted. funnyfinans.dk er en blog, hvor finans og privatøkonomi skal være sjovt, relevant og med et glimt i øjet.

Hvem står bag funnyfinans?

Det gør Mille på 26 år. Jg er uddannet journalist fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole og til daglig er jeg kommunikationsansvarlig hos Reshopper. Jeg er gift med Jacob, der læser til fysioterapeut og sammen har vi Malou på snart to år.

Ideen til funnyfinans.dk opstod, da jeg selv manglede et nyhedsmedie, hvor jeg kan læse finansartikler på en mere vedkommende og personlig  måde. Det skal være nemt og sjovt at læse finansnyheder, og hvis vi også kan grine lidt af os selv, så er det bare en bonus.

Desuden er jeg utrolig træt af den måde, som vi taler om vores privatøkonomi. Hvis man bruger for mange penge, så er det ofte forbundet med utrolig tabu og standard råd som: “Bare lad være med at bruge så mange penge”. Det vil jeg gerne ændre på, og derfor kommer jeg ofte med indlæg om min egen økonomi eller gode brugbare (!) råd til hverdagen.

Siden er i høj grad også været et sted, hvor læseren kan debattere og føle sig inddraget, så hvis der er noget, du synes skal vendes på funnyfinans.dk, så tøv ikke med at sende en mail til milleskjold@funnyfinans.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *