Halløj, det er min fødselsdag

milleskjold3jpg

Det er min fødselsdag OG lørdag på en og samme dag. Amen, hvor heldig kan man være? I dag er der absolut ikke fokus på finanserne, for der skal spenderes absurd mange penge på god mad, vin og drinks i lange baner.

Vores finanser har ellers nok at se til med tre fødselsdage indenfor en ni-dages periode. Det kan godt vægte tungt i budgettet, og derfor har vi aldrig et fast beløb at holde fødselsdag for. Sidste år blev det en mere skrabet affære, fordi vi ventede barn, men i år: Der skal vi saves ned!

Mor og Far skal i byen med alt, hvad der hører til, og så må vi sgu deale med bankrådgiveren på mandag!

Ej, jeg joker bare.

Vi har penge.

Til forretten.

giphy (11)

One thought on “Halløj, det er min fødselsdag

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *