Hvilken bankkunde er du?

milleskjoldbankkunder

Ingen bankkunder er ens. Og dog. Jeg har samlet fem stereotypiske bankkunder. Kan du genkende dig selv?

Hr. Smart-i-en-fart

bankkunde1

Du er tjekket i dit nye jakkesæt og den seneste Iphone. Alt skal være nyt, nyt, nyt! Du forventer primakvalitet af banken, for du har travlt med din nye tech-virksomhed. Penge lig med magt, og du forventer, at banken er en stor spiller på det internationale marked. Hallo? Du er jo selv oppe og tjekke kinesiske aktier kl. 5 om morgenen. Banken skal også være fleksibel, især når du får en hurtig investeringside, og så skal de være opdateret med den nyeste teknologi. Mobilepay? Du er jo allerede videre.

Nærigrøven

bankkunde3

Du er ikke så meget for det med banker. Allerhelst ville du gerne sy dine penge ind i madrassen derhjemme, hvis altså ikke, du var bange for indbrud. Du har det bedst, når du ikke bruger for mange penge, for man ved jo aldrig, hvornår der sker noget uforudset. Du kan godt lide tryghed, og derfor vælger du også en lokalbank, hvor du kender direktøren, så du kan være sikker på, at han ikke stikker af med dine penge til Cayman Islands.

Kontrolfreaken

bankkunde2

Du har det med banker som med biler. Det er et middel for at komme fra a til b. Du kan bruge laaang tid på at undersøge, hvilke lånebetingelser, der er de bedste. Du forventer, at banken skal give dig faglig ekspertise, men i realiteten vil du nok bare gerne bekræftes i, at du har ret. Du har styr på dine budgetter til mindste detalje, og du skal aldrig have penge tilbage i skat, for man laver ligesom sin forskudopgørelse ikke? Du bliver høj, når bankrådgiveren roser dig for at have styr på pengene.

Skaffedyret

bankkunde5

Working hard for that money! Du bruger det meste af livet på at tjene penge, og derfor skal det med banken bare fungere. Du har de klassiske bankprodukter som et boliglån, et billån og en budgetkonto. Du kan godt lide at få en snak med din egen bankrådgiver, som du finder pålidelig og troværdig. Din sparsomme fritid gider du ikke bruge på bankrelaterede emner, så det er vigtigt, at du kan stole på din bankrådgiver. Desuden går jeres børn til fodbold sammen.

Livssnyderen

bankkunde4

Du kører den fede stil med vin og høj cigarføring. Der er ingen smalle steder – the sky is the limit! For dig er penge lig med frihed, og derfor skal banken være enkel og fleksibel. Hey, der er andet at bruge tiden på! Du kan godt lide at flyve til Cannes den ene dag eller købe en båd den næste, og derfor skal banken være tilgængelig for dine spontante ideer og beslutninger. Du gider ikke høre om budgetplanlægning eller investeringer – så længe pengene ruller ind på kontoen, kan du rulle videre!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *