Luksusfælden go home!

milleskjold10

Mens vi øffer over, at det er dårligt vejr, ferien er slut og der er længe til den første, så har jeg samlet en gruppe af mennesker, der med garanti har en værre økonomi end dig. Så læn dig tilbage og nyd, at græsset for en gangs skyld ikke er grønnere på den anden side.

michael monetz (Bjørnson)

51 årige Michael Monetz er kendt for mange ting. Sin tan, sin penis, utallige realityshows, utroskab og nå ja, navneskiftet fra Bjørnson til Monetz. Sammen med hustruen Maria Donna havde han flere rengøringsfirmaer. For tre år siden medvirkede de i et realityprogram om dem selv, hvor de startede et nyt rengøringseventyr efter at være gået konkurs med det tidligere rengøringsfirma. Ifølge eb.dk skyldte de for to år siden 9 millioner i huset. Det seneste, vi har hørt fra familien Holtewood er, at de har åbent en klinik, hvor man kan blive fedtsuget. Og så kan vi andre ikke engang låne til en lejlighed?

frederik fetterlein

Falleret 80’er tennislevn, der nu mest er kendt for at medvirke i diverse realityshows. Fetterlein var med i Luksusfælden for tre år siden, hvor det kom frem, at han skyldte 5,8 millioner kroner væk, og samtidig erkendte, at han nok havde møbleret yderligere 25 millioner kroner på gøjl! Blandt andet havde han brugt 420.000 kroner på leasing af Porscher og 20.000 kroner på en læderjakke.

mc hammer

I midten af 90’erne slog MC Hammer igennem med “Can’t touch this”. Han tjente angiveligt 250 millioner kroner på ét år. Derfor ansatte han over 200 af sine familie og venner som staff. Shit, jeg kender ikke engang 200 mennesker! Han købte også rideheste og anlagde vandhaner af massivt guld i huset. Pengene fik hurtigt ben at gå på, og så kom skattefar efter MC Hammer, og så gik han konkurs. Han betaler stadig af på gælden!

mads dinesen aka. champagnedrengen

Jeg ORKER næsten ikke at have ham med på listen, fordi han er så forfærdelig og sindssyg. Men det berettiger ham desværre også til at være på listen, så here goes: Mads Dinesen tonede for første gang frem på skærmene for tre år siden i realityprogrammet “Kræsne Købere”, hvor millionærer leder efter luksusboliger. Som 20-årig købte han københavnerdiskoteket NASA, som senere gik konkurs og for et år siden blev han dømt for, sammen med en kompagnon, at have svindlet for 30 millioner kroner. Ifølge ham selv, lever han af at være konsulent for forskellige virksomheder og hjælpe dem videre. Det er samme mand, som fører sig frem med en ekstravagant livsstil, og har blandt andet fået en dyr designerstol til 35.000 kroner installeret i sin fængselscelle.

Så ja, det kan godt være, at det ser lidt sort ud med økonomien de sidste par uger, men du kan da glæde dig over, at du ikke skylder en masse millioner væk, eller ligner Michael Monetz!

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *