Et stk. skizofren bankrådgiver, tak!

Den anden dag, fik jeg en kommentar om, hvad jeg egentlig gerne vil have af min bank, og hvordan jeg tror, fremtiden i finanssektoren vil se ud. Efter jeg havde skrevet et svar, tænkte jeg videre over spørgsmålet. For hvordan ser min drømmebank egentlig ud?

Jeg kender ikke svaret, for jeg er tydeligvis over det hele. Banken skal være digital! Og personlig med venlig bankrådgiver. Sådan face-to-face. Ja, det kunne jeg godt tænke mig. De skal kunne lide min hund, og ikke sende onde breve, men mere være sådan en god veninde, der hjælper og støtter mig. Jeg vil også gerne have fornuftig og seriøs professionel vejledning til min pension og aktier. Og så gerne lidt rabat, så jeg også føler, at jeg har tjent noget i dag.

Shit, mand! Kan jeg bestille en Dr. Jekyll and Mr. Hyde, tak! Det bliver da uden tvivl den mest skizofrene bankrådgiver i hele verden.

Hvis du skulle prøve at visualisere det, så ville det være min bedste veninde i jakkesæt, formet som en robot med bløde, rare menneskeøjne og en løftet pegefinger! Jeps, finanssektoren I kan godt bestille 10.000 stk. med det samme. Det bliver et hit.

Men det er sgu svært. Og undersøgelser viser også, at vi vil have alt mulig forskelligt, når det kommer til banker. Vi vil have personlighed, digitalisering og rabatter. Ja, der er faktisk ikke det vi ikke vil have. Det skulle dog lige være den bank, vi allerede har!

Men man må nok sande, at man kan ikke få det hele. Det er lidt ligesom at gå på Noma, og så også satse på at spise efter-by-turs maden der. Hver ting på sit sted. Men jeg har angiveligt ikke svaret på, hvordan drømmebanken ser ud – uden, at jeg bliver indlagt – så hvad synes du, er det vigtigste, hvis du skulle vælge en drømmebank?

2 thoughts on “Et stk. skizofren bankrådgiver, tak!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *