Test: Hvilket betalingskort skal du have?

Okay, denne her er måske lidt gakket, men jeg faldt tilfældigvis over en test hos Sydbank, hvor man kan se, hvilket betalingskort, der passer bedst til ens behov. Nu er jeg jo en sucker for tests. Jeg har lavet dem alle sammen: hvilken type er du, når du er fuld? Er du arrogant? Er du en stræber i skolen? Haha, not…Anyways, derfor skal jeg self se, hvilket betalingskort, jeg passer bedst med .

Sort American Express – here I come!

Man skal kun svare på tre spørgsmål og et af dem er, hvor gammel du er! Det er muligvis lige til at overskue. Nå, men ifølge testen skal jeg overveje et Mastercard Gold Debit. Det er inkl. rejseforsikring og en forbrugsgrænse på 200.000 kroner hver måned. DET er lige noget for min SU-økonomi. Tror sgu jeg ringer med det samme. Make it rain!

giphy (61)

Det vildeste ved verdens dårligste test er muligvis, at et af spørgsmålene går på, om man vil have trukket pengene med det samme på kontoen (typisk dankort), og der svarede jeg så ja tak. Hader at have udestående med andre. Hvordan mit resultat så kan blive et mastercard med en kredit, hvor pengene først bliver hævet måneden efter –> det er et godt spørgsmål. Men det giver da super mening, at jeg så ikke kan låne til en større lejlighed. Fuck it, jeg køber den sgu bare på Mesterkortet.

giphy (63)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *