Udsalg is a bitch

Ja, de venter ikke engang længere til januar med at starte udsalget. Jeg synes det bliver tidligere og tidligere for hvert år. Nu er vi jo også begyndt at have Black Friday, og mange butikker har faktisk også kørt med nedsatte varer gennem hele december. Alligevel starter det STORE JANUARUDSALG jo som bekendt den 27.december. Det er som regel her, man kan se om, man er blevet taget i røven og ens julegaver kommer på tilbud. Suckers.

Derfor er jeg også blevet sådan lidt af en nærigpind. Hvis jeg kan undgå det, så venter jeg med at bryde emballagen på mine julegaver, indtil jeg lige har tjekket udsalgs-kataloger. Og ganske rigtigt! Så ser jeg, at Imerco kører med 20 % på Royal Copenhagen stel. Det havde vi fået en del af, så mig ned i butikken med tallerkner og stå i kø for at få 400 kroner retur. Ja, det er sgu rimelig fin timeløn. Op på disken med tallerkner efter at have stået i udsalgets længste kø. ”Ja, goddag! Jeg vil gerne returnere de her tallerkner, og så vil jeg gerne købe dem igen bagefter”.

Ekspedient-trunten kiggede demonstrativt på mig med sine falske øjenvipper og seriøst perfekt lagt make-up. Troede et øjeblik jeg var i Matas. Følte mig lidt øfferen, stod der med øjenbetændelse og bihulebetændelse i sygdomstøj og fedtet hår med Royal Copenhagen tallerkner.

Kan måske godt forstå blikket.

Hun virkede ikke helt begejstret for projektet, men jeg var iskold. 400 lapper, seriøst! Da hun så havde slået det ind, så sagde jeg, at jeg gerne ville købe nogle kopper også, nu der jo var 20 procent og sådan. Det hele blev slået ind, og jeg skulle af med 16 kroner. ”Gud, det kan jeg da godt se. Det var da smart at komme herned og bytte, når du jo nærmest har fået to gratis Royal Copenhagen kopper”, sagde trunte-musen. Ja, det er ligesom derfor, jeg er her. Sygdom and all!

Og så lige en anden ting om udsalg. Det er bare så gak, at der er udsalg allersidst i en måned, hvor man allerede har brugt galore mange penge. Jeg ved ikke med jer andre, men der er sgu ok tomt i kassen her sidst i december; især også fordi man skal handle ind til nytårsaften, så har sgu da ikke penge til at gå på udsalg? Det kunne godt lige koordineres lidt smartere.

Og så lige en sidste ting. Hvorfor f*** bliver der trukket regninger før man får løn? Det er jo endnu mere brutalt! Hallo! Det er altså ikke januar endnu, jeg har stadig et par dage, før jeg skal være officielt deprimeret over min økonomi.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *