Et nyt år

Så er den her. Årets sidste dag. Jeg er klart en sucker for juleaften, men nytårsaften er altså også bare feeed. Jeg er ikke så meget til gris, brune kartofler og sovs, så nytårsaften er altid et madorgie for mig. Her kan man virkelig gå all-in på lækkerhed. En anden god ting ved nytårsaften er, at man som regel kan blive lidt tipsy, det sker sjældent for mig juleaften. I år har mig og babydaddy fået vores datter passet, så vi skal underholde tretten gæster med mad und alles. Det bliver riiiimelig cray!

Anyways, så kunne man jo også passende tale om nytårsforsætter og alt det der, men sådan er jeg ikke. Jeg lover aldrig mig selv noget nytårsaften, for det er en skøn aften, hvor man er beruset af god mad, venner og alkohol. Og 1. januar kender vi alle sammen…Nej, jeg gør noget, når jeg føler for, at der skal en ændring til, ikke fordi en bestemt dato dikterer det. Jeg har dog en drøm for 2016 om, at bloggen bliver større og får flere læsere. Og så vil jeg gerne blive færdig med min uddannelse, så jeg kan tjene nogle skejsere. Det kunne også være fedt.

Nu har bloggen funnyfinans.dk kun eksisteret siden september, så jeg kan næppe kigge tilbage på året, der gik. Men med månederne, der gik, så har der alligevel været nogle favorit-indlæg. Jeg har her lavet en top tre over mest læste indlæg:

1.Anmeldelse af Sunday.dk

Vildt, at den kom på førstepladsen alligevel. Men I var åbenbart vilde med at finde ud af, hvad jeg mente om den nye boligside.

2.Bankordbog for swaggers

Havde faktisk troet, at denne her ville ramme førstepladsen. Det var et stort hit at forklare bankord, så alle kan forstå det. Blandt andet ord som kursskæring, der er ligesom et dealergebyr. Du køber jo heller ikke kokain direkte fra en mark i Columbia vel?

3.Det skete bare ikke

Min true story om, da jeg troede, at min konto var blevet berøvet 300 kroner. Pinligt, pinligt!

 

Godt nytår til alle, der læser med!

Jeg håber I får en fab aften og nogle fab tømmermænd i morgen!

PS. Har muligvis et nytårsforsæt: ud fra collagen øverst at dømme, så skal jeg muligvis til at variere mit outfit en smule #gårformegetidetsamme

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *