Vil du se min privatøkonomi?

Okay, nu kommer vi til et lidt grænseoverskridende projekt. I var jo vilde med anmeldelsen af Sunday og Bolighed sidste år, og derfor har jeg et stykke tid gerne ville anmelde Jyske Banks Weekly app. Her kan man indtaste sit forbrug i løbet af ugen, og så får du en oversigt over, hvad du har brugt og hvor mange penge, der er tilbage. Jeg synes dog ikke det egner sig til kun at blive prøvet af en enkelt gang. For så ved man jo ikke om det virker i praksis.

Jeg er self interesseret i at finde ud af, hvor god brugervenlighed, design osv. er, men det interesserer mig også, om sådan en app faktisk kan få en til at bruge færre penge. Ligsom hvis man skulle veje sig hver dag foran Danmark eller noget. Det er nu ikke fordi, jeg synes kassen går i minus herhjemme hver måned, men mere fordi jeg tror godt, man kunne være mere fornuftig. Og lægge lidt til side måske (jeg bruger bevidst MAN her for at distancere mig selv fra min privatøkonomi. Flot!)

Jeg aner ikke helt, hvad vi bruger hver uge på gøjl og mad, men jeg har sat app’en til 1.500 kroner om ugen, så må vi se om det rækker. Jeg har nemlig en fornemmelse om, at vi bruger flere penge på gøjl end jeg regner med, og færre penge på mad end jeg regner med. Men nu må vi se. Det bliver spændende at få undersøgt.

Planen er, at jeg hver mandag i februar gør status over, hvordan det går – dels med privatøkonomien og app’en, og så kommer jeg med en samlet konklusionos sidst på måneden. Så må vi se, hvor mange finans-rapper-pingviner app’en får, og om jeg er blevet mere fornuftig.
Disclaimer: regner ikke med at gå ned på god mad eller rødvin, selvom I kigger med!

Følg med her på bloggen eller like funnyfinans på Facebook, så går du ikke glip af noget!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *