Status: så deeeet….

weeklyappfunnyfinans

Jeg ved godt, der først kommer en “rigtig” opdatering på mandag med app’en, men vi kan gå liiiige klare en delkonklusion her i dag. Status er, at det ikke liiiige går så godt. Det bliver i hvert fald en trist weekend med pasta og havregrød eller også må vi lige snuppe et par kroner fra næste uges budget. Jeg kan fornemme, at det bliver en god ond cirkel!

Jeg vil hurtigt lige sige, at det også har været en dyr uge. No shit, Sherlock! Men jeg har været på skole i Aarhus, hvor jeg har skulle betale for bustur frem og tilbage, dyr dyr kaffe på skolen og bolle med ost til 20 kroner. Samtidig med, at familien derhjemme har haft deres eget madbudget. Det kan godt mærkes, at man skal købe alle måltider på skolen, 7/11 eller sandwich-biksen. Av, av! Meeeen jeg regner med at det bliver bedre i næste uge, hvor jeg skal spise alle måltider derhjemme.
Vi får se på mandag, hvor meget kontoen bløder efter weekenden. Ja, jeg regner ikke med at skulle have pasta med ketchup på en lørdag.
Stay tuned….

Fik du ikke begyndelsen af eksperimentet med, så kan det læses lige her

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *