Update på Weekly app

Untitled design (21)

Resterende beløb til denne uge. Bliver det fedt? Not så much!

Gik du glip af de to første indlæg så læs dem her, og her:

Så er der gået en uge, siden jeg begyndte at bruge Weekly app’en, og jeg vil som lovet komme med en lille delkonklusion. Det har været…interessant…at bruge app’en. Faktisk lidt angstprovokerende, for jeg vidste jo, at I kiggede med derude bag skærmene. Hele sidste mandag var jeg nervøs for at bruge penge, for I ville jo kunne se det. Haha, jeg skal love for, at det ændrede sig i løbet af ugen.

Og ja vi ramte weekenden med kun et par og fyrre kroner, så det så altså lidt sort ud. Jeg havde måske også været lidt optimistisk med budgettet, for jeg var på skole i Aarhus tre af dagene i sidste uge. Det betød, at jeg måtte købe al min mad i 7/11 eller ved lokale sandwich-bikser. Desuden kostede kaffen mellem 11 kr. og 22 kr, så det var også ret dyrt (plejer at have en termokande med mig). Desuden skulle familien derhjemme også købe mad, så det løb hurtigt op de dage.

IMG_3991

 

Jeg havde næsten ondt i maven, da jeg skulle indtaste 22 kroner for en kaffe med mælk. Det var ikke engang noget americano-cortada-pis. Bare kaffe. Med mælk. Fuck altså. Og da vi så kom til fredag, så skulle vi jo fejre, at jeg var kommet hjem fra Aarhus, og det var slut med pendlerture og overnatninger. Hurra, hurra! Der skulle vi lige have burger med rødvin. Og æblekage. Og bland-selv-slik. Der var jo X-Factor.

Den kloge læser vil så sikkert sidde med spørgsmålet? Har app’en så overhovedet hjulpet? Det sejler jo tydeligvis for dig. Naahh. Det endte på et minus på 333 kroner, og det synes jeg faktisk er ret godt klaret, når man tænker på, at vi havde en del ekstra udgifter i denne uge. Bliver næste uge så fed? Not so much!

MEN jeg vil sige, at det kunne faktisk være blevet meget værre. Jeg er ikke kunde hos Jyske Bank, så jeg er nødt til selv at taste alt ind, og det gør en ret bevidst om, hvor langt kort pengene faktisk rækker. Og jeg tænkte meget på at købe billigere mad i Aarhus end jeg plejer at gøre. Desuden spiste vi rugbrødsmadder med rester til aftensmad i går, for at minimere “skaden”, og det tror jeg ikke, vi normalt ville have gjort. Så jeg kan mærke, at det ændrer tankegangen langsomt. Jeg ser det lidt som at tælle kalorier, når man er på slankekur. Og jeg kan mærke, at jeg har fået blod på tanden, for at “overholde” budgettet i denne uge.

Selve app’en er rimelig nem at bruge. Det er overskueligt sat op, og nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvordan det fungerer, når app’en selv trækker data fra kontoen, men jeg kom til at tænke på om det også kan lade sig gøre, hvis man har fællesøkonomi. Altså om den kan trække data fra to konti til samme app? For det er i hvert fald relevant for ægtefæller (undertegnede). Jeg måtte ringe til manden for at få af vide, hvad han havde brugt de dage jeg var i Aarhus, og det var ikke nogen nem opgave, skal jeg hilse og sige!

Er der nogle af jer, som bruger app’en, og kan I lide den?

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *