Update på Weekly app: Uge 2

Untitled design (22)

Så nåde vi uge to ud af tre i Weekly app forsøget. Og hvordan går det så? Jo, der er grund til begejstring, for jeg var fucking awesome.

Hvis du ikke fik læst de tre første indlæg så kan du gøre det her, her og her.

The struggle was real, da jeg opdaterede i mandags, for jeg havde været et par dage i Aarhus, og det var dyrt. Rigtig dyrt, viste det sig. Det viste sig derfor en del nemmere at holde budgettet i denne uge. Vi skulle kun have en gang aftensmad, morgenmaden var den klassiske; havregryn med rosiner og frokosten var aftensmad fra dagen før. Easy peasy. Jeg blev oven i købet inspireret til at bruge ting i køleskabet, så vi både undgik madspild og økonomiske udsving. Nå ja, der blev også tid til at pudse glorien om aftenen. Vi købte dog en pizza en af dagene, men jeg valgte den billige til 47 kroner. Super proud!

weeklyap

 

Jeg synes dog, det var svært at tage sig sammen til at få skrevet tallene ind hver aften. Jeg sammenligner meget det her projekt med, hvis man brugte kalorieberegner til at tabe sig med. Man skal virkelig være indstillet på at have lyst til at skrive tallene ind, efterhånden som man bruger penge. Det ville helt klart være nemmere at være kunde i Jyske Bank, så den bare trak tallene automatisk. MEN jeg synes virkelig det kan være en øjenåbner at bruge app’en. Jeg indtastede beløbene hver aften, og man bliver utrolig bevidst om, hvor hurtigt pengene flyver af sted. Det sad i hvert fald i mit hoved, når jeg skulle ud og handle dagen efter. Så alt i alt endte jeg med et lille minus på 25 kroner, hvilket er til at overskue. Jeg har i hvert fald mod på en uge mere.

På mandag kommer jeg med min endelige konklusion på app’en, men ligesom sidste mandag, har jeg gjort mig nogle tanker. Jeg tror ikke, jeg kommer til at bruge app’en hver dag til evig tid. Det er simpelthen for stressende, men jeg synes den er god, når man i perioder lige skal tjekke op på økonomien – især hvis man kan mærke, at man bruger liiiidt for mange penge. Tænk den ligesom, hvis du har taget fire-fem kilo på og lige vil holde styr på, hvad det er du går og snacker i løbet af dagen. Eller, at du gerne vil kickstarte vægttabet, men måske ikke ved, hvad du gør galt. Her får man hurtigt et overblik over, hvor pengene forsvinder hen.

På designområdet, så kan jeg på en måde rigtig godt lide den simple opsætning, for det gør overblikket nemt. Men ligesom man i en kalorieberegner kan se, hvor meget fedt, kulhydrat og protein man spiser, så kunne jeg godt tænke mig et diagram over, hvor meget jeg bruger på forskellige ting. Når man indtaster beløb og tekst, så kunne man eventuelt vælge en kategori: tøj, mad, fornøjelse etc, for så tror jeg også man kunne få et samlet overblik på en måned om man ødsler pengene væk på byture eller køber for mange sko. Anyways, bare en tanke.

Hvad siger I andre til app’en?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *