Hvor rig er jeg egentlig?

Ja, der har været lidt stille på bloggen, men min oplader crashede, så har brugt dagen på at lede efter en ny, og har derfor ikke kunne skrive. Mandens computer er også i stykker, hvis det var dit næste spørgsmål. Men nu er der power på dyret, og fordi det også er påske and shit, så bliver det sgu lidt gakket i dag.

For at besvare spørgsmålet “hvor rig er jeg egentlig?”, så har jeg lavet en forklaring – kun i GIF’s (!!!!) der fortæller, HVOR rig jeg egentlig er.

Hvor rig jeg selv, tror jeg er

giphy (90)

Hvor rig, min bankrådgiver, tror jeg er

giphy (93)

Hvor rig mine venner, tror jeg er

giphy (95)

Hvor rig min mor, tror jeg er

giphy (94)

Hvor rig jeg egentlig er

giphy (89)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *