Fredagsfinans #26

giphy 2

I dag er der en helt eksklusiv nyhed – kun på funnyfinans!

Banker giver tilbage til folket

Bloggen funnyfinans.dk kan i dag breake nyheden om, at samtlige danske banker er gået sammen om at tilbyde rentefrie lån til de danske kunder over de næste fem år.

Det kom som lidt af et chok i morges, da Nykredit som de første kom med en pressemeddelelse, der fortæller, at de har tænkt sig at yde rentefri lån de næste fem år til alle deres kunder. Det er de dog ikke ene om. Resten af banksektoren har fulgt trop og tilbyder samme ydelse. Ideen kom dog oprindeligt fra Nykredits direktør, Michael Rasmussen, som gerne vil give tilbage til det danske folk.

”Vi har set så meget vrede mod banksektoren de sidste par måneder, fordi vi var så dumme at hæve bidragssatserne. Det vil vi gerne råde bod på, og derfor tilbyder vi nu rentefrie lån de næste fem år. Og det er uanset om, du skal betale af på et boliglån eller gerne vil købe en båd eller en ny Iphone. Det er på tide, at vi giver noget tilbage til folket”, udtaler Michael Rasmussen til funnyfinans.

Han indkaldte derfor de andre bankbosser til et møde, hvor de udtænkte de konkrete rammer for planen. Også Jyske Banks direktør, Anders Dam, ser gode toner i det nye lånetilbud.

”Nu er det muligt for kunderne at købe lige, hvad de gerne vil have, uden at vi skal blande os i det. Og så er det altså heller ikke så vigtigt at tjene penge, det skal vi nok finde ud af. Nu handler det om at skabe noget røre i andedammen”, griner Anders Dam og finder selv ud.

Alle banker melder ud, at man bare skal komme ned i sin lokale filial, så sørger de for lån.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *