Gode pengeråd sidst på måneden

Untitled design (20)

Det er virkelig sidst på måneden nu, og der bliver måske talt mønter, afleveret flasker eller kørt overtræk.

Been there, done that.

For en gangs skyld er jeg rimelig godt med og har faktisk et par hundrede kroner tilbage, men jeg er BÅDE på slankekur og stresset over at skrive bachelor-opgave, så jeg har hverken brugt penge på mad eller tøj.

Buh-huh!

Men hvis du lige har brug for et par funnyfinans pengeråd om, hvordan man får sine dollars til at strække lidt længere, så kommer her fem spitzen-klasse pengeråd:

  1. Aflever panten for satan! Det gjorde jeg i mandags, og der var alligevel 150 kr-ish, så jeg kunne handle ind uden at bruge penge. Yeah me! (Teknisk set er det mine egne penge, som jeg har sparet op ved at drikke utrolig meget Pepsi Max, men det føles som gratis penge). 13102829_1550614735239807_5182871533043613202_n
  2. Køb varer, der er tæt på udløbsdato. Ge-ni-alt. Jeg er selv stor fan af Rema1000, som ofte sætter varerne ned – endda et par dage før udløb, så man faktisk har en chance for at lave noget ud af det. Ja, det er lidt kedeligt at skulle have kylling i karry, når man mest har lyst til bøffer, men det er satme billigt sluppet, hvis det er på tilbud! giphy
  3. Vær lidt krea med køleskabet. Ja, der ligger nok en halv pakke bladselleri, tre kartofler og noget smøreost og hvad kan man så lave af det? Men nogle gange er der faktisk noget brugbart i køleskabet, og der findes app’s og hjemmesider, hvor du vist kan indtaste ingredienser og så få ideer til aftensmaden. Samtidig med, at du sparer penge, så får du også ryddet ud i køleskabet og redder planeten. Jeg sværger, at du vil kunne pudse glorien, når du har lavet et gratis måltid til dig selv.giphyidag
  4. Lad være med at gå udenfor! Det kan virke som et lidt åndssvagt råd, men lad virkelig være med at gå i storcenter, bytur eller på restaurant.  Det er sååå fristende at trække over, fordi man får løn lige om lidt, men så mangler der jo alligevel bare pengene i næste måned. Dobbelt-fucked. giphy
  5. Lad være med at gå på internettet om aftenen. Afmeld især alle nyhedsbreve fra diverse hjemmesider, hvor man lige skal have lidt rabat. Jeg får ofte mails fra hjemmesider dagen efter, jeg har været derinde og kigge (uden at købe) og så er det altid nyhedsbrev med tilbud om 10-20 procents rabat på næste ordre. Så hvis du ved, at selvdisciplinen er lav her, så afmeld mails og lad være med at tjekke siderne. Hvad du ikke ved, har du ikke ondt af!giphyd

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *