Fredagsfinans #30

giphy

Tid til den ugentlige opdatering. Der er sørme sket ting og sager. For det første, har Alm. Brand Forsikring lavet en analyse af, hvad deres kunders hunde hedder. Jeg kan afsløre, at mit eget navn er på tredjepladsen for hunhunde. Jeg er kun overgået af Molly og Bella. Hvad tænkte mine forældre dog på dengang?

Så var der nyheder fra Lego. Boss’en Kjeld Kirk går af, og derfor skal boss’ens søn Thomas nu styre showet. Nepotisme much? Hele finansverdenen og journalister gik i breaking-news selvsving over nyheden, mens resten af Danmark….tja, vi så på regnvejr og Linse som nu har fået MINDRE bryster. Kan hun snart bestemme sig?

Apropos folk, der ikke ved, hvad de vil, så er Nordea også lidt i tvivl om de hæver bidragssatserne på realkreditlån. Tidligere på ugen annoncerede Nordeas COO, Torsten Jørgensen, at banken vil hæve bidragssatserne. Bagefter var topchefen for Nordea Danmark dog ude og sige, at der ikke skulle hæves nogle bidragssatser. Godt så! Det er jo selvfølgelig fordi banken skal sikre sig penge i kassen så investorerne er glade, men for ikke at køre en shitstorm i stilling, så gik Nordea lige for en sikkerheds skyld ud og sagde, at der ikke bliver pillet ved noget. Hvis nu pøblen tilfældigvis skulle falde over en finansavis og læse noget andet.

Men vi skal ikke blive sure over stigningerne, for banken er nødt til at gøre det, fordi de skal have flere penge i banken, fordi det kræves der af dem nu efter finanskrisen.

Så det er ikke med deres gode vilje, forstår du nok 😉

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *