Jeg virker ikke lige nu!

Out of order

Der er i skrivende stund 8 dage og 2 timer til, at jeg skal aflevere mit bachelorprojekt. Jeg har nu også fået halsbetændelse. Det vælger jeg at tage med ophøjet panik. Jeg har skrevet en del, men slet ikke nok og nedenstående bliver uden tvivl mig i weekenden:

giphy

Men der skal vel også være lidt panik i ellevte time og spørgsmålet er heldigvis ikke OM jeg består, men hvad karakteren bliver. Det er naturligvis mit eget censor-faglige gæt. Haha! Men hvis du undrer dig over, at der er lidt langt mellem indlæggene, så ligger jeg lige nu vandret. Bogstavligt talt på sofaen.

Derfor bliver der kun garanteret fredagsfinans indtil jeg har afleveret på næste torsdag. Jeg kan ikke engang garantere, at det bliver funny. Men det bliver i hvert fald finans.

Og så håber jeg, at få tid til at anmelde det nye barn i klassen; TV2 Business, som gik i luften i går. Jeg har allerede gjort mig nogle tanker, der bare skal ned i nogle bogstaver, som bliver til ord.

2 thoughts on “Jeg virker ikke lige nu!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.