Fredagsfinans #34

giphy

Så er jeg tilbage efter den grimme, grimme bacheloropgave. Må du aldrig ske igen!

Jeg gider ikke snakke om Dong i dag – den har ligesom kørt med gul breakingbjælke de sidste dage. Nej i dag skal det handle om vores egne penge. Og masser af dem!

Først og fremmest, tog Realkredit Danmark i denne uge skridtet lige ind i en shitstorm og hæver bidragssatserne på realkreditlån. Classy move lige efter Nykredit. Måske de håber, der kommer en Panamapapers part II, så de lige kan slide under radaren. (Selvom Dong gør et formidabelt arbejde so far). Jeg har i hvert fald glemt alt om negere og blødninger.

Men den luskede Anders Dam aka. Dammen fra Jyske Bank er bare foran alle og har nu lavet et superlån. Det skriver finans.dk. Lånet skulle angiveligt være meget sejere end alle andre lån på markedet. Det skulle da lige være indtil nogen opfinder superduperlånet!

I går kom nyheden om, at du nu skal vente 48 timer før du kan optage et kviklån. Det skriver Tv2.dk. Det betyder, at de der 15 minutter, man ellers skulle vente i Elgiganten før man kunne gå amokka i Humac-afdelingen er nu en saga blot. For vi ved jo alle sammen, at jo længere vi venter på penge, jo mindre har vi brug for dem. Logic much! Til gengæld vil det give kreditorerne lidt mere betænkningstid og mulighed for at se samtlige afsnit af Luksusfælden igennem for at se, om de måske skulle sortere nogle af kandidaterne fra.

Ellers kan vi jo bare glæde os til en weekend uden en snert af penge på lommen. Det burde være obligatorisk at få løn på en fredag!

One thought on “Fredagsfinans #34

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.