Hvad skal der ske med funnyfinans?

giphy

I dag er en super fed dag!

Jeg starter på mit nye job som kommunikationsansvarlig hos Reshopper, hvilket er det fedeste ever. Jeg er svært begejstret for app’en selv, så det bliver piece of cake at sælge ideen til andre.

For hvis man kan spare en masse penge, så er jeg gamed. Jeg er jo selv lidt af en krejlerjohn. Flere har de sidste dage spurgt mig, hvad der skal ske med funnyfinans. Om det lukker ned, og det kan jeg forsikre om, at det ikke gør. Jeg vil stadig have bloggen og komme med flere ugentlige indlæg. Jeg kommer i forbindelse med mit arbejde til at have et par ture til Aarhus, så jeg skal nok finde tiden.

Der vil også komme flere tiltag med funnyfinans i fremtiden. Jeg har større drømme end kun at blogge, men det tager lidt tid at udvikle, og jeg vil ikke gøre noget forhastet. Men I skal i hvert fald nok komme til at høre mere meget om det i løbet af året.

Det er jo populært at lave disclaimers for, at ens egne holdninger ikke er ensbetydende med, at de deles af ens chef, men det tænker jeg, at I godt kan regne ud 🙂

Og ellers så bare bliv ved med at følg funnyfinans. Det skal nok blive endnu sjovere at snakke om penge i fremtiden.

2 thoughts on “Hvad skal der ske med funnyfinans?

  1. Fedt! Jeg er vild med Funny Finans, det er så godt at økonomi endelig bliver trukket ned på et helt almindeligt niveau. Finansdrengene har det med at gøre det overkompliceret, så de kan have det for dem selv og det er der jo ingen der kan lide!

    Og tillykke med det nye job 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *