Fredagsfinans #35

giphy

Hurra for fredag! Der er sgu ikke sket det store på finansfronten i denne uge, hvis du spørger mig. Nordeas direktør for Banking Danmark, David Helleman har pludselig forladt skuden. Det ville jeg også gøre ovenpå en gang Panamapapers og lovning om godt vejr i weekenden. I hear you, brother!

Af andre mindre ophidsende nyheder, så har Postdanmark lanceret et nyt genialt produkt til deres dinosaurkoncept med trykte breve. Du kan nu få leveret et såkaldt quick-brev. Det skriver dr.dk. Konceptet går i al sin enkelhed ud på, at du for den nette sum af 27 kroner (!) kan få leveret et brev dagen efter. Tricket er dog, at du ikke kan putte det i en regulær postkasse, men er nødt til at indfinde dig på en af de mange posthuse, som befinder sig rundt i landet. Man kan heller ikke bruge almindelige frimærker, men derimod mobilporto eller et specielt frankeringsmærke. Yeez, altså! De gør det heller ikke nemt for sig selv.

Nu vil jeg dog lige være ærlig i to sekunder. Jeg har faktisk lige sendt en masse invitationer til en reception (spoiler alert!) og det er fordi, de bare er så pæne på trykt papir, men det haster heller ikke med at sende dem ud, så der fungerer brev-konceptet jo fint.

Men hvis jeg står i en akut situation med en besked til et andet menneske, så vil jeg næppe bruge tid på at rende på posthuset og købe specielle frimærker. Til det formål er emailen opfundet.

Just saying.

2 thoughts on “Fredagsfinans #35

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *