Krejler-John har brugt penge

IMG_0635

Nå, hvad lavede du så i weekenden? Tjo, jeg var på loppemarked og spare en masse penge. Det er sådan en tilbagevendende begivenhed for mig, hver gang det bliver forår/sommer. Jeg har en liste over, hvad vi mangler især i børnetøj- og legetøjsafdelingen, og så gør jeg det til en sport at finde det på diverse loppemarkeder. (Ikke at jeg render hver weekend, forstås).

Og jeg gjorde da lidt af et scoop i lørdags. 14 stykker tøj og otte stykker legesager for 310 kroner. Det er da fedt. Meget af de var lettere brugt og vesten var faktisk helt ny. Der er self også meget skrammel på loppemarkeder og ting der for længst har passeret standen slidt og defekt. Men hvis man lige har lidt tålmodighed og roder kasserne igennem, så er der altså rigtig meget godt at hente.

Mine tip er nok, at man skal komme i god tid, for så kan du rode igennem kasserne med børnetøj i fred og så er det en god ide at lave en liste over, hvad du mangler i hvilke størrelse og sæson, så du ikke kommer hjem med fejlkøb. For så er der jo ikke sparet nogle penge.

Dont get me wrong, selvfølgelig køber jeg også nye ting til min datter, men i hendes alder, hvor hun vokser hele tiden og interessen for nyt legetøj er omtrent 10 sekunder, så gider jeg ikke ofre de store summer. Så er det bedre at teste det af, og så købe noget dyrere, hvis det virkelig er fedt for hende. Jeg kan i hvert fald tage på sommerferie om små tre uger med flere lommepenge til is og forlystelseture.

One thought on “Krejler-John har brugt penge

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *