Jeg er blevet journalist!

13434199_10154328504734225_1471348511_n

Der er ingen fredagsfinans – til gengæld er jeg blevet journalist, og det er da lidt af en nyhed i sig selv! I går kom forløsningen. Nu kan jeg endelig kalde mig journalist. Sådan helt officielt. Efter en nat med opkastninger på grund af madforgiftning og en køretur til Aarhus, så kom jeg sgu i mål, og endda med udseendet i behold – hvis jeg selv skal sige det.

Jeg fik en hæderlig karakter (who are we kidding, jeg blærer mig lige og skriver 10) for min kraftpræstation af en bacheloropgave. Men det var ikke sådan lige at forsvare den i dag. Jeg valgte at skrive om søskende til handicappede, og det endte næsten med at blive tragikomisk at skulle forsvare opgaven i går, når ens handicappede lillebror er syg. Det har været en lortesituation de sidste to dage, for vi aner ikke, hvad han fejler.

Men alvorligt er det. Og man kan ikke undersøge ham på grund af hans autisme og dårlige hjerte. Så nu er han sendt hjem på penicillin med krydsede fingre. Mange tanker flyver gennem hovedet.

Jeg fik nydt solen og et glas champagne, som heldigvis blev nede. Jeg har købt en BA-gave til mig selv. Og den er lige i min ånd.

13414634_10154328502444225_1669306862_n

Jeg aner ikke, hvad det næste stykke tid bringer men uanset hvad der sker, så vil jeg altid have denne dag.

For det er min.

2 thoughts on “Jeg er blevet journalist!

    1. Mange tak – det går heldigvis fremad med mig. Selvom det ikke har været fedt at leve af yoghurt de sidste par dage 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *