So long suckers!!!

image

Nu har Mor sgu ferie. Jeg overvejede faktisk at lave blogposts, som kunne udkomme, mens jeg er på ferie, men for realz så gider jeg ikke tjekke kommentarfelt og sociale media ved poolkanten. Jeg skal læse i noget så old-school som en papirsbog. Endda “Planen” af Morten Pape, som handler om mit gamle “hood” Urbanplanen.
Derfor holder funnyfinans sommerferie i to ugers tid. Det bliver den længste pause i bloggens ti måneders periode, men mon ikke I overlever. Og så vil jeg sige til finanssektoren, at hvis I skal lave et fuck-up, som jeg ikke skal gøre grin med, så gør det i løbet af de næste to uger.

Nykredit og Nordea – I’m looking at you!

Men indtil da; God ferie til alle!

Vi ses om 20 flasker god italiensk vin, uendelige pizzastykker og 400 kugler mynteis. Satser på at være lidt mere cirkulær, når jeg kommer hjem. Men Finanstilsynet anbefaler også øgede kapitalkrav, så jeg er bare i gang med at polstre mig til nedgangstider 😉

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *