Fredagsfinans #38

giphy23Halløj, så er der fredagsfinans igen. Jeg har sgu ikke lige fulgt så meget med – har haft lidt travlt med at drikke vino, men jeg har dog opfanget, at Nordea har svedt lidt her i sommersolen – høhø, humoren er åbenbart ikke dukket op endnu. Men altså Nordea kom med deres interne undersøgelse af Panama-sagen, hvor det viser sig at, der har været lidt rod i butikken. Surprise, surprise. MEN, nu skal der strammes op, lyder det fra banken.

Sådan har jeg det også selv efter en ferie. Så skal der strammes og spises sundt, men jeg må erkende, at jeg efter en uge altid falder i med guffe-luffe og vino.

dvdfd

Ovenpå Nordeas kedelige uge, kunne Danske Bank så lige tage en hånerunde med nyheden om, at de jo lige har kigget deres sager en ekstra gang igennem for at sikre sig, at DE ikke snyder med skatteunddragelse. Årh, hvor vi bare hader klassens duks.

giphygæøg

Og så kunne de også lige annoncere, at de indtil videre har lavet 9,4 milliarder siden starten af året. Duks og blærerøv.

Nå ja, og så er der noget med et datalæk af vores cpr-numre. Må indrømme, at jeg har lidt svært ved at finde ud af, hvad de helt præcist kan bruge oplysningerne til. Men det er måske også bare mig, der lever et røvkedeligt liv og tænker, at der umuligt sidder en kineser og læner sig tættere på computerskærmen for at se nærmere på min sygejournal. Men måske de kan bruge viden om, at jeg brækkede foden for femten år siden.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *