Privatøkonomi – it’s on!

 

13867074_10154464416864225_1932049725_n

Kan privatøkonomi blive kedeligere, spørger du? Muligvis, når man ser det præsenteret i verdens højeste bogstak. MEN, nu skal jeg fandme grave mig ned i privatøkonomien. Er det for min egen skyld? Tja, jeg kunne vist også godt trænge til en opfrisker og som det økonomisk fornuftige menneske jeg er (HA! Jeg er bare en nærigrøv) så har jeg lånt alle bøgerne på biblo. Se, det er allerede første skridt mod et rigere selv.

Men det er faktisk  for at blive klogere – især på unge og privatøkonomi. Det er et område, der ligger mig meget på sinde, og jeg regner med at gøre noget ved det senere i år.

Konceptet funnyfinans tager sit næste skridt, og jeg regner med at blive en slags finans-messias for unge mennesker. Bare rolig, jeg kan ikke gå på vandet endnu. But stay tuned 😉

Disclaimer: Hvis du ikke orker at høre om privatøkonomi, så er her en lille advarsel: Det kommer der langt mere af på bloggen i fremtiden. 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *