Kan forsikringer egentlig betale sig?

Forsikring funnyfinans

Indrømmet; det er et virkelig kedeligt emne, men det blev faktisk meget aktuelt her i august måned. Tyler skulle til dyrlægen ret så akut, og det endte med at blive 5.000 kroner. Shiit. Heldigvis har vi en sygeforsikring på ham, så det endte med at koste os 1.300 kroner, og så betalte forsikringen resten. Der gik en lille uge og så stod pengene på kontoen.

Det er faktisk tredje gang Tyler har fået dækket en dyrlægeregning, og indtil videre har vi betalt mindre til forsikringen end regningerne gennem tiden ville have kostet os, så det har faktisk kunne betale sig at købe en forsikring. Og så kan jeg sove bedre om natten. Det er et stort plus!

Forsikringer er ellers et sted, der kan være fristende at spare, for i teorien betaler du til noget, som forhåbentlig aldrig sker. Jeg har dog gjort brug af mine forsikringer et par gange efterhånden. Glasset i bilruden er blevet skiftet to gange – no questions asked. For flere år siden blev vores bagage holdt fanget i Kastrup Lufthavn, og vi stod på Mallorca uden tøj. Jeg havde købt en rejseforskring for 400 kroner, som endte med at give os 8.000 kroner at købe nyt tøj og sko på ferien. Så der har jeg været glad for at have min forsikring.

Jeg har forresten lige købt en elektronikforsikring til alle husstandens computere, tv og telefoner. Det var nok en god ide eftersom jeg har en datter på 2 år. Forsikringen var faktisk ikke så dyr, omkring de 700 kroner om året og dækker alt fra pludselige uheld til vandskade. Så det kan slet ikke betale sig at købe enkeltforsikringer på computer, mobil og tv.

Da jeg for nylig købte en ny iphone, blev jeg tilbudt en forsikring på mobilen til 70 kroner om måneden. Det lyder ikke af meget, men det er faktisk 840 kroner om året, og så dækker den kun telefonen! Det var faktisk det tilbud, der fik mit til at ringe til forsikringsselskabet og spørge, hvad en forsikring til al elektronik kostede. Så det tip er hermed givet videre.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *