Funnyfinans: Nu som foredragsholder

14212739_10154599571264225_1094208762872467461_n

Det skal da ikke gå nogens næse forbi, at jeg til november skal holde mit første foredrag. Jeg blev så begejstret, da jeg blev kontaktet og spurgt om jeg ville holde et oplæg om at være journalistisk entreprenør. Og det vil jeg gerne! Det er et emne, som ligger mig meget på sinde, siden jeg selv blev inspireret til at gå i gang på et kursus med netop entrepreneurship.

For mig var det en stor inspiration at høre personlige oplæg om tips til, hvordan man skal gøre – og nok også hvordan man ikke skal gøre. Og så lærer man jo utrolig meget undervejs i processen. Jeg har for eksempel lavet en forretningsplan. Men jeg har også måtte omtænke nogle ideer, som virkede gode på papiret. Start-up er i høj grad prøv, prøv, prøv. Og så prøv lige igen.

Jeg er selv i gang med at udvikle funnyfinans-foredrag for unge mennesker omkring privatøkonomi og alt, hvad det indebærer.

Det bliver ikke på den der kedelige vi-kommer-fra-en-bank-måde, men snarere man-kan-godt-sige-fuck-og-lægge-et-budget-samtidig-måde. Jeg tror ikke altid, at man kun lærer ved at læse i en bog. Man lærer af andre mennesker, deres personlige historier. Og man lærer af at gøre ting utrolig konkrete og afprøve dem.

Det bliver så fedt. Målet er selvfølgelig at være en finans-messias for unge mennesker. For hvem vil ikke gerne lære om privatøkonomi, mens man girner og har det sjovt. Det er jo ligesom med motion. Det er også ti gange sjovere at danse zumba end at løbe på et løbebånd ind mod en betonmur.

Oplægget på fagfestivalen bliver i høj grad om tankerne bag funnyfinans, forretningsplan, hvordan man finder samarbejdspartnerne og hvorfor start-up er lidt ligesom et ægteskab.

Du kan læse mere om fagfestivalen her: 

Og ellers så følg med på bloggen, hvor der kommer mere privatøkonomi (og sjov). For gud skyld mere sjov.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *