Fredagsfinans #47

 

giphy-6

Den vigtigste nyhed i denne uge er nok, at vi har fået løn. Yeah! Så er verdensfreden igen tilbage. Hold kæft, hvor er alle bare sure sidst på måneden. Buh!

En af de federe nyheder i denne uge er, at Rema1000 nu har skabt et tiltag, hvor man kan handle ind for sin nabo eller andre i nærområdet. Skidesmart, hvis naboen alligevel skal i Rema100, og det koster så 39 kroner, hvor indkøberen så får de 34 kronrer.

De fleste småbørnsforældre vil helt sikkert synes, det er en fed deal. Jeg ville uden at blinke give alle mine caps væk, så jeg kunne slippe for at handle ind om eftermiddagen med et hyperbarn på armen.

Jeg ser dog kun en ulempe.

Man vil jo være nødt til at handle fornuftigt ind. Det er jo ikke ligesom et eller andet pizzabud, du aldrig ser igen, fordi 16-årige drenge som bekendt skifter job, som vi andre skifter caps. Det vil være pænt kikset med indkøbsjunklisten:
4 liter cola, 1 pose stjernemix (og hvis de ikke har den, så den med pingvin), 1 plade marabou (IKKE den med lakrids), nutella og toastbrød.

Eller den virkelig pinlige: Kondomer og papvin. Bum.

Jeg vil i hvert fald kun benytte mig af denne service, når jeg er i mit frelste hjørne. Så held og lykke med projektet, Rema!

Og så til en big spender type. Skat har brugt 6 millioner kroner på at købe nogle hemmelige Panama Papers, så de kan gå efter nogle bad guys.

giphy-7

500-600 danskere risikerer nu at få en skattesag på halsen. Det skriver business.dk.  Man må håbe at de par hundrede danskere virkelig har gemt mange penge, for ellers er det en dårlig deal. Jeg forstår heller ikke helt, at de gerne vil give 6 millioner for at stalke 500-600 danskere, når de samtidig har sagt, at det er for dyrt at inddrive gæld fra alle os andre. På nær mig, jeg skal åbenbart stadig betale mit SU-lån tilbage. Dumme separate inddrivelses-instanser.

Og så nåede jeg lige at læse noget med, at Postnord (aka. Postdanmark) nu heller ikke vil uddele breve og pakker om lørdagen.

giphy-5

Der må virkelig sidde nogle smart typer i ide-banken hos Postnord. “Hey, hvordan konkurrerer vi med alle de der smarte pakkefirmaer, der skyder op som ukrudt?” “Hey, hvad nu hvis vi leverede færre gange om ugen?”. “G-E-N-I-A-L-T”.

Nå, men jeg vil da gå ned og sende en pakke med Coolrunner, fordi jeg lige har solgt et par sko på nettet. Det kostede 2 kroner mindre end med Postnord. I rest my case.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *