Ser du 2. sæson af Bedrag?

14658236_10154680056014225_200943602_n

Ja, vi kommer jo ikke udenom det. Serien Bedrag har været i gang de sidste tre uger, og nu ruller 4. afsnit over skærmen. Når nu sæsonen ligesom har været i gang et par uger, så kan man godt komme med en mere hel bedømmelse af den nye sæson. Det kan man sjældent på et enkelt afsnit.

Hvis du ikke fik læst min anmeldelse af første sæson, så findes den lige her!

DER KOMMER SPOILER AF FØRSTE SÆSON.

NU!

Anyways, Sander aka. Nicolai Lie Kaas blev jo nakket i slutningen af første sæson og så fortsætter historien ligesom derfra. Jeg må sige, at jeg denne gang er kommet til at secondscreene en del gange på mobilen, fordi jeg mistede koncentrationen. Det går langsomt og historien udfolder sig langsomt. Nok for langsomt.

Jeg savner virkelig Lie Kaas som en mesterlig psykopat, hvor man hele tiden venter på, hvad hans næste træk er. Lige nu håber jeg bare Bimse klarer skærerne, for har sgu mest lyst til at the underdogs blive rige og kører væk i Audien. Claudia er så langt ude, at jeg ikke kan se det give mening længere. Desuden skal hun stadig vælge mellem sit barn og sin skrantende karriere, så hun er stadig ikke kommet ind i 2016. Og så er der altså noget skuespil, der bliver lidt kunstigt og stift engang imellem. Jeg køber det ikke rigtig.

Jeg var egentlig ret vild med første sæson – taget i betragtning af, at det var en krimi and all. Men det her er altså kedeligt og virker bare lidt som om, man vil skumme fløden. Lad mig sige det sådan; jeg livetweetede gennem hele første sæson. Jeg har ikke skrevet et eneste tweet om sæson to.

Derfor får den kun to finans-rapper-pingviner. Det er en for Bimse og en for Nicki. Bum.

screen-shot-2016-10-10-at-22-34-06

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *