Mere privatøkonomi til kvinder; Nu gør jeg noget ved det

untitled-design-2

I sidste uge skrev jeg et indlæg om, hvordan dameblade bør skrive mere om privatøkonomi, det affødte en virkelig interessant debat under Facebookgruppen “Kvindeøkonomien – dialog om privatøkonomi”, hvor flere kvinder efterlyste mere fokus på privatøkonomi i netop dameblade. Der var en spændende diskussion om, hvorfor dameblade ikke sætter mere fokus på privatøkonomi, og hvad man eventuelt kan gøre.

Hvad kan man så gøre som enkeltperson?

Jeg har i hvert fald gjort noget. Jeg har meldt mig ind i foreningen Kvindeøkonomien, som er en uvildig forening, der arbejder for at give kvinder større indsigt i privatøkonomiske forhold. Det synes jeg er et rigtig godt tiltag.

Du kan melde dig ind her

Generalforsamlingen er allerede på mandag og jeg glæder mig til at se, hvad planerne er fremadrettet for at give kvinder større indsigt i privatøkonomi. Jeg vil i næste uge fortælle, hvordan det er gået. Måske der faktisk er noget at gøre. Jeg er i hvert fald blevet inspireret til at sætte mere fokus på det.

4 thoughts on “Mere privatøkonomi til kvinder; Nu gør jeg noget ved det

    1. Næh, det gjorde jeg heller ikke før jeg kom til at snakke med nogle kvinder, som sidder i det. Så nu har jeg meldt ind og så må vi se, hvad der sker 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.