Fredagsfinans #50

Hold nu fast, der er sket en masse i denne uge.

Efter historien i sidste uge om, at Nordea er gået over til fjenden Mobilepay og Danske Bank, så har de andre Swipp-banker kørt mean girls i medierne og fortalt, hvordan Nordea spillede på to heste i lang tid. Det kan man i hvert fald læse hos finans.dk

giphy-19

Men helt ærligt; hvis jeg kunne se at Doven var ved at tabe løbet, så ville jeg da også skynde mig hent til lugen for at veksle kuponen til en sikker vinder. Det er selvfølgelig altid classy at gå ned med skuden som kaptajn. Der er bare ikke så fandens mange penge i det.

Apropos mobilbetalinger, så har der også været en del snak om det kontantløse samfund i denne uge. En eller anden professor har været ude og tale om alle fordelene ved det, mindsker kriminalitet og sort arbejde. Men altså jeg tror sgu ikke det vil hjælpe. Jeg mener, Skat er blevet bestjålet for 9 milliarder kroner, og det skete altså på en computer.

giphy-20

De danske virksomheder var også ude og wine i denne uge, fordi det koster dem penge at have penge stående i banken. Ja, det er ikke et problem jeg kender til, men helt ærligt. Jeg forstår ikke problemet. Hvis man skal betale for at have penge stående i banken, så kan man da bare hæve dem og smide dem i madrassen? Problem solved. Det ville egentlig også være spændende, hvis alle bankkunder besluttede sig for at hæve deres penge. Tror ikke liiiige banken ligger inde med så mange cool cash. 

giphy-21

Og til sidst er der nyheden om, at man nu kan bruge selfies som kodeord til betale. Interessant ide. Jeg øjner bare en stor ulempe ved betalingsmetoden. Der er utrolig stor forskel på, hvordan jeg ser ud fredag aften vs. søndag morgen. Jeg er ikke sikker på, at kortet vil godkende min transaktion baseret på tømmermændsselfies. Medmindre funktionen selvfølgelig kommer med filter! 

giphy-22

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *