Fredagsfinans #51

giphy (89)

Årh, fredag din dejlige dag. Hvis ikke det var fordi, du var så forbandet sidst på måneden, så ville jeg knuselske dig. Nå, nå det måtte jo komme. To uger efter Nordea gik over til Mobilepay, så har Jyske Bank nu også forladt Swipseren. Jo tak, jeg finder selv ud efter den joke. Så tror jeg godt vi kan begrave den app.

giphy-25

Nordea lå heller ikke på den lade side i denne uge. De kom ud med et godt regnskab, der viste en stigning i indtjeningen på 9 procent i forhold til sidste år. Altså et overskud 8,5 milliarder før skat. Det skriver finans.dk

Det var åbenbart overraskende for mange efter hele miseren med Panama Papers i sommers, som jo kunne frygtes at koste kunder.

Jeg er slet ikke overrasket. Panama Papers har jo været en lang reklame for bankens fantastiske virksomhedsrådgivning. Den eneste grund til, at jeg ville tøve med at blive kunde var, fordi de blev opdaget.

giphy-24

Nå ja og så vil Nykredit servicere kunderne bedre med færre medarbejdere. Det skriver finans.dk. I alt skal der siges farvel til 190 medarbejdere i koncernen, fordi banken så vil effektivisere (det betyder at løbe hurtigere) og digitalisere processerne (mere computerarbejde). Men altså jeg stiller mig stadig uforstående over, at man bare sådan kan fyre 190 medarbejdere uden at det skal kunne mærkes. Jeg glæder mig i hvert fald til at se de robotter, der skal overtage kundeservice.

giphy-23

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *