Fredagsfinans #52

giphy-30

Så er det fredag igen. Og en bedre en af slagsen, fordi der er nemlig gået penge ind på kontoen. Yeah! I søndags gik vi som bekendt over til vintertid, og fik en time ekstra. Det er altid på denne dag, at det er så populært for banker at sige, at vi skal huske at bruge den ekstra time på at tjekke pensionen. Jeg brugte den ekstra time på at have tømmermænd.

Det andet er jeg sgu ikke helt gammel nok til endnu.

I går var der så den skønne nyhed om, at Yousee igen hæver priserne på deres tv-pakker. Egentlig er prisstigningen ikke så høj i forhold til, at EB valgte at køre det neongule journalist-politi ind og sætte den øverst på siden. Roooo på.

MEN, når det så er sagt, så er jeg glad for, at jeg slap fri af de lænker tidligere på året.

giphy-31

Ikke alene sparer jeg nogle penge (det bilder jeg mig i hvert fald ind), men jeg er også fri. Jeg kan bare opsige mine streaming- abonnementer i de perioder, hvor jeg ikke bruger dem. MED ET KLIK. Og så genoptage dem senere på året. Skidesmart. Hos Yousee skal man ringe og spørges fire gange om, man nu er sikker. Jeg har aldrig været så sikker, goddammit.

Nå, det blev en lang rant om tv-pakker. I banksektoren snakker de stadig om negative renter. De der renter, hvor man betaler for at have penge stående på kontoen. Altså hos privatkunder. Ja, jeg havde heller ikke hørt om det, men gætter på, at det heller ikke har været et issue for mig. Sådan ever.

giphy-32

Ingen banker tør gå først, meeeen man kan mærke at de gerne vil. Honestly, så kan jeg ikke se den store gevinst. Jeg mener; hvor mange privatkunder har rent faktisk penge på kontoen? Sådan efter den femte i måneden? Håber ikke bankerne har taget det med som indtjening i budgettet.

Nå ja, vi skal da også lige snakke om den lussing Novo Nordisk fik tidligere på ugen på aktiemarkedet. Av, der var nogle aktionærer der måtte rive sig i håret. Så kan man jo bare glæde sig over at være typen som bruger alle sine penge, så man ikke har den bekymring.

giphy-33

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *