Foredrag om funnyfinans

15152404_10154820378579225_1658144789_oJeg har haft en virkelig spændende dag, hvor jeg var til journalisternes Fagfestival ’16 i Odense og holde oplæg om funnyfinans.

Der var to andre oplægsholdere foruden mig, og det var også interessant at høre om rejsen for de to andre journalistiske entreprenører – om deres måde skabe noget nyt i en mediebranche som er stærkt under pres.

Jeg fortalte om mine ideer med funnyfinans, min forretningsplan, hvordan man kommer på den gode ide og ikke mindst, hvordan man tjener penge på skidtet. Både med bloggen, foredrag og andre måder man kan leve af at fortælle om privatøkonomi på en sjov måde til unge mennesker.

Mit koncept blev virkelig godt taget imod, og flere tilkendegav, at det var en super ide. Det er bare sådan nogle oplevelser der gør, at man har mod på at fortsætte, selvom man nogle gange er lidt træt, for sovet for lidt og arbejdet for meget.
Jeg har virkelig fået mod på at blive færdig med mine foredrag, som virkelig ikke mangler meget og så er det bare ud over stepperne. Til januar skal jeg holde et foredrag hos Forbrugerrådet omkring unge og forbrugskultur, hvilket jeg glæder mig super meget til, og i morgen skal jeg være med i podcast om fremtidens public service og medietendenser.

Men den fedeste følelse er klart, at jeg ikke er den eneste der synes, at vi trænger til at tale om finans og privatøkonomi på en ny måde. No rest for the wicked!

2 thoughts on “Foredrag om funnyfinans

    1. Mange tak for de søde ord. Der er nemlig et stort hul, og jeg tror at unge mennesker trænger til at høre det fra en som er ligesom dem selv. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme ud og give den gas 😀

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *