Fredagsfinans #54 Black Friday edition

giphy-45

Okay, det kan vist nærmest kun handle om Black Friday i dag. Puha, det er sådan en der virkelig deler vandene i Danmark. Især bliver der slået på puklen over, at vi forbruger helt vildt fordi der er tilbud, som vi bliver draget af og åbenbart ikke med vores egen fri vilje kan sige nej til.

Så er Sårt Fredag saftsusme i gang – det burde vi altså virkelig kalde det i stedet for Black Friday, så ville det heller virke så amerikaniseret. Aaaanywyas der er allerede godt gang i meningerne om Black Friday på de sociale medier. Det er virkelig blevet en trend i år, at man siger nej til Black Friday og forbrugsfesten som det er. Jeg er helt enig i, at vi ikke skal forbruge en masse og gå amok med tilbud, som vi alligevel ikke har råd til. Men jeg kan alligevel lige så godt købe julegaver i dag som i morgen og jeg plejer altid at spare omkring 600-1.000 kroner ved at gøre det. Det er altså penge, der luner i mit budget. Så er det sagt.

Hvis du bryder tabuet og tager til Black Friday, så synes jeg du skulle læse mine tips til, hvordan du sparer penge på julegaver, men samtidig undgår at overforbruge.

giphy-46

En nyhed der lidt er druknet i Sårt Fredag er bankernes tilfredsundersøgelse. Nordea har virkelig taget et dyk ned med Panama Papers, lange telefonkøer og IT-problemer. Og faldet er faktisk endnu værre end dengang Danske Bank fuckede deres image op i 2012. Det skriver finans.dk. Nordea udtaler, at de tager det meget alvorligt, men helt ærligt, hvad har de gjort? Måske de skulle begynde at sende julekort ud til kunderne eller holde Black Friday med 25 procents rabat på alle lån. Det ville da i hvert fald være anderledes.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *