Gakkede julegaver

style-guide

1. Kasket med teksten “Show me the money”. 2. Sparebøsse med hund. 3. Bacon-pungen. 4. Sparebøsse med panda. 5. Udklædning som pengeseddel. 

Okay, det skal heller ikke hele tiden handle om at spare, spare, spare. Så jeg har fundet lidt inspiration til, hvad du kan sætte på ønskelisten.

Jeg har selvfølgelig fundet gaver, der passer ind i bedste funnyfinans-stil. Ikke noget beauty eller mode her. Det meste skal dog sendes helt fra Kina, så det er nok mere end inspiration end egentlige julegaver. Men du kan også godt købe det til dig selv. Var det noget med en pung, der ligner bacon? Eller en cap, der siger “Show me the money”. Synes dog ikke den er heeelt bling nok. Ellers er der også en udklædning som en pengeseddel. Det er satme boss. Og de sidste to er sparebøsser, hvor du lægger en mønt og så tager hunden/pandaen så mønten. Herligt! Har du styr på ønskesedlen eller skal du have noget med på listen?

Jeg har allerede købt en af tingene på billedet til mig selv i julegave. Kan du gætte hvilken? 

PS: Vær altid lige opmærksom på, at når du køber en vare i et land udenfor EU, som har en værdi over 80 kr., skal du betale moms, told og importgebyr. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *