Fredagsfinans #55 Jule edition

giphy-48

Fredag, yas! Et lettere forsinket fredagsindlæg fra mig, men det var været en travl dag. Og så er det julesæson. Det betyder også tid til julegaver. Jeg mangler kun at købe to, jealous much?

Ifølge en undersøgelse fra Nordea, bruger vi i år endnu flere penge på julegaver. En familie bruger i gennemsnit 3.210 kroner, og det passer meget godt ind her i familien, hvis jeg skal sige det. De andre år har vi begge været på SU, så der har budgettet nok været lavere, men den har lige fået et nøk op i år – også fordi jeg bare elsker at købe julegaver og pakke dem ind i farvekoordineret gavepapir og bånd. Der er ikke et øje tørt. Men altså nu har al Black Friday gakken også lagt sig, og nu er det helt ok at købe julegaver med 20 procents rabat, fordi man er økonomisk bevidst – hvorimod vi var forbrugs-maniacs sidste fredag. Ps: Jeg sparede 1.650 kroner på julegaveindkøb.

giphy-47

Man kan heller ikke sige jul uden julefrokost, og det går vildt for sig ifølge alle mulige artikler på nettet. Og her bliver det interessant. For ifølge en artikel på BT.dk, så har finansfolk 71 procents sandsynlighed for at kissemisse, have sex eller drikke sig sanseløst beruset. Der er alligevel nogle vildkatte blandt de mange jakkesæt med tør humor. Det er helt sikkert pick-up lines som “Skal du med op og se min aktieportefølje?” eller “Min kurs stiger helt vildt når jeg ser på dig” – ifølge den meget videnskabelige (!) undersøgelse, så var det dog IT-folk, som var de værste. Men det er vel også et helt års undertrykt morskab, der skal ud. Held og lykke, og pas på hinanden derude i aften!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *