Pas på julepriserne

15292790_10154854516969225_1269866648_o

Nu bliver jeg sgu lidt irriteret. Folk der kender mig ved, at jeg ikke går af vejen for en god handel eller spare et par procenter, men der skal så rent faktisk også være noget at spare. Jeg bladrede igennem lokalavisen her i weekenden og der stødte jeg på ovenstående reklame for meget dyre herre sweatshirts.

Fred være med det, men i stedet for tilbud, så stod der julepris. Jeg ved ikke, hvad der specielt ved julepris, så jeg googlede det. Der kom en masse forslag op på ting, som var sat ned på diverse hjemmesider, så man må vel antage, at det er en slags tilbudspris eller særlig pris.

Derfor gik jeg på jagt efter sweatshirten i midten af billedet for at teste hvad den kostede andre steder. Det kunne jo være, at det her var et særligt godt tilbud. På Stylepit kunne jeg konstatere, at den koster akkurat det samme. 1000 kroner. Hos Hugo Boss selv koster den 105 engelske pund, hvilket svarer til 933 kroner, så faktisk billigere end i reklamen. Hos Boozt koster den også 1000 kroner. Hos Zalando koster den “kun” 799 kroner, og de reklamerer ikke engang med julepris eller tilbud.

Ja, der står ikke tilbud, udsalg eller spar x procenter i annoncen, men når man markerer at noget har en særlig pris – altså her en julepris, så synes jeg godt nok det er at fucke med folk, når det så ikke er specielt særligt. Når jeg ser den reklame, så tænker jeg straks, at der er noget særligt med prisen. Men det er der bare ikke. Den er ikke engang den billigste på markedet! Derfor guys – sørg altid for at sammenligne priser. Bare fordi nogen siger noget har en særlig pris, betyder ikke at det har det.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *