Sjove ting folk søger efter på bloggen!

Ved udgangen af et år, så er det meget normalt at kigge tilbage. Der er sket meget på bloggen, men det venter vi lige med til året faktisk er gået. Jeg vil derimod lige vise jer noget sjovt.

Jeg har jo adgang til en masse data på bloggen og en af mine daglige humørbomber er ting folk søger efter på bloggen. Så det skal da deles med jer. Og så er det vel teknisk set også en opsang til mig om at få skrevet nogle af de indlæg, siden det åbenbart er noget I søger efter. Enjoy!

Det mest søgte på bloggen er: “Penge tilbage i skat” – det giver faktisk god mening, for sådan et indlæg har jeg nemlig skrevet, og det har også været et af de mest læste i år. Et par stykker har også søgt efter “funny finans” på selve bloggen. Jeg håber ikke det er et udtryk for, at jeg ikke er sjov nok, siden I leder efter mere sjov?

Nogle har også søgt på “jyske dollars betydning” – Det kan jeg lige hurtigt opklare. Det betyder sorte penge. Selv tak. Så er der nogle som har søgt på “sjove habitter” – jeg har ganske rigtig anmeldt en bog, der hedder “Hulemænd i habitter” men jeg har ikke skrevet noget om sjove habitter. Det burde jeg måske? Og findes de?

Så er der en som har søgt på “ikke lært at stå på egne ben” – her ved jeg ikke om der menes mig eller personen selv? Og den bedste er uden tvivl “kan banken hjælpe med min selvangivelse” – kort svar: tror jeg ikke du skal regne med.

Et par stykker har søgt på Nordea, shitstorm og Panama, hvilket jeg også har skrevet en del om, så det giver god mening. En har skrevet “Nordea Panama joke” og det er nok denne, der hentydes til. Den bedste er uden tvivl “Michael Monetz utro”. Jeg er dog ikke et sladderblad, så det har jeg ikke info om. Og så er der en, som spørger: “Hvor finder jeg markedsrenten?”

Ikke her i hvert fald.

Hvis der er noget, som du helt oprigtigt gerne vil have svar på, så skriv til mig, og så kan det være, at vi kan finde markedsrenten eller lære at stå på egne ben. Det er i hvert fald taget til efterretning.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *