10 økonomiske facts om mig

Så var der lige et billede af mig, hvor jeg sidder og lader som om, at jeg er viiildt træt af at lægge budget.

Det er jo ret populært i blogger-verdenen at skrive et indlæg om random facts om sig selv – såsom “jeg har altid været vild med katte” eller “jeg spiser kun torskerogn til frokost”. MEN, jeg har nok for meget weird shit til, at jeg kan lave et indlæg om random facts, så jeg tænkte, at det var sjovere med økonomiske facts. Selvom det også virker pænt kedeligt. Men vi prøver. 

  1. Jeg kan faktisk godt lide at lægge et budget. Så virker det i hvert fald som om, man har nogenlunde styr på shittet.
  2. Jeg kan rigtig godt lide mit Mastercard gold. Mest fordi det er guldfarvet.
  3. En af mine guilty pleasures er energidrikke, som jeg godt kan lide at bruge penge på, selvom det ikke giver megen økonomisk mening. Jeg prøver dog at finde dem på tilbud, så det oppe i mit hoved virker som om, at jeg faktisk sparer penge.
  4. I denne måned ser det ud til, at jeg for første gang reelt set har penge tilovers på kontoen sidst på måneden, efter jeg har fået et barn og er blevet færdig med mit studie. Yah, me!
  5. Når jeg hæver penge, så har jeg i min verden allerede brugt dem, fordi de ikke længere står på kontoen, og derfor må man godt snolde for dem. Det er også derfor jeg (næsten) aldrig har cash money på mig.
  6. Jeg har engang haft et forbrugslån i banken.
  7. Jeg sammenligner altid priser på varer, før jeg køber noget.
  8. Jeg har altid haft den samme bank.
  9. Men jeg kunne rigtig godt tænke mig at skifte bank.
  10. Jeg fik først et Visa/Dankort, da jeg var 23 år. Indtil da havde jeg haft et hævekort.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.