Jeg har været på shoppetur!

Selvom jeg er et økonomisk geni (!) så betyder det altså ikke, at jeg slet ikke køber sjove ting som tøj og sko. For det gør jeg også. I weekenden var jeg nemlig på shoppetur med min mor. Først var vi forbi Wheats lagersalg, som BTW er total uoverskueligt og kaotisk, men hvis man har tålmodighed, så kan man faktisk finde nogle ret fede ting i kasserne.

Nu var der jo lige gået børnepenge ind på kontoen (yas!) så derfor ville jeg gerne købe noget tøj i de næste størrelser til min datter. Børn vokser jo som ukrudt, så jeg sørger hele tiden for at købe til næste sæson. Så står vi nemlig ikke pludselig og mangler en hel garderobe og er nødt til at købe den til fuld pris. Jeg gik derfor primært efter sommertøj og efterårstøj – men selvfølgelig røg der også lige et tylskørt og en pelsvest i posen. Ja, ja det er måske ikke så meget need to have, men helt ærligt; hvem kan gå forbi tyl og fakefur uden at købe det?

Hele høsten kunne ikke engang være på et enkelt billede.

De to nederste cardigans købte jeg brugt på loppemarked efterfølgende for 20 kr. stk.

Jeg endte med at købe 15 dele på lagersalget til en samlet pris af 1.450 kroner og nyprisen i alt var 4.005 kroner, så der var da sparet en del. Og når min datter vokser ud af en størrelse, så sælger jeg tøjet videre på Reshopper, og så har det kostet mig endnu mindre. Hvis det selvfølgelig overlever karrydag i vuggestuen.

Bagefter tog vi til Remisen – der er et loppemarked på Østerbro. Jeg har aldrig været der før, så det skulle selvfølgelig tjekkes ud. Lidt fail var, at man skulle betale 30 kroner for at komme ind OG man kunne kun betale med kontanter. Jeg var sådan lidt 2017-agtig og spurgte efter mobilepay, men man kunne kun hæve over i kiosken, hvis man købte noget. Jeg var til gengæld positivt overrasket over udvalget af tøj og sko. Virkelig gode priser.

Jeg købte blandt andet Hype T-shirten til venstre for bare 50 kroner og Selected Female cardigan for 80 kroner. Det var alligevel to rigtig gode fund. Så fandt jeg en bog til min datter for 30 kroner og 2 cardigans fra Gap til 20 kroner stykket.

Præmiegrisen blev dog denne sag, som jeg bare måtte eje. 

Denne fakefur jakke til 200 kroner stod bare og skreg på mig. Og jeg manglede faktisk lige en ekstravagant-flashy-forårsjakke. Så alt i alt en hel fornuftig shoppedag, hvor der både blev købt nyt med rabat og brugt. That’s how I roll.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *