Mine bedste tips til shopping på budget

Shopping på budget. Kan det overhovedet lade sig gøre? Efter min shoppetur i lørdags, så tænkte jeg, at jeg lige ville dele ud af mine råd til, hvordan jeg egentlig shopper. For lets face it. Selvom man passer på sine penge og forsøger ikke at bruge for mange, så har jeg også engang imellem brug for new, shiny things.

Derfor har jeg samlet mine bedste tips til, hvordan man kan shoppe på en økonomisk-bevidst-agtig måde. Det kan måske være, at det kan være en inspiration til fremtidige shoppeture.

Mine 7 gode råd til  budgetvenlig shopping
  1. Lad være med at impulsshoppe. Det er dyrt og du ender med at købe noget, som du egentlig ikke har brug for i stedet for at spare op til noget, som du virkelig ønsker dig.
  2. Planlæg shoppetur. Find en dag, hvor du kan tage på shoppetur og har god tid til at kigge efter det, du mangler. Så undgår du at klatte-shoppe hist og her, hvilket kan ende med at blive dyrt.
  3. Lav en liste. Skriv løbende ned, hvad du mangler. Det kan være nye sorte bukser, et par nye sko eller noget andet. Tilføj det til listen og hav listen med, når du skal på shoppetur. Så kommer du nemlig hjem med noget, som du rent faktisk har brug for og ikke en skør pallietkjole, som du aldrig får brugt. Taler virkelig af erfaring.
  4. Hold dig til budgettet. Aftal med dig selv hjemmefra, hvad du maks må bruge på din shoppetur og hold dig til det.
  5. Hold øje med udsalg. Overvej om du kan udsætte din shoppetur til der er udsalg i butikkerne, så du kan få mere for pengene. På udsalg skal du dog være opmærksom på, at du ikke bliver fristet af de mange tilbud og forkøber dig.
  6. Tag på loppemarked. Genbrug er ikke længere kikset eller ulækkert, og man kan faktisk gøre nogle virkelig gode fund af andres fejlkøb. Nu kommer sæsonen med loppemarkeder over hele landet, og jeg er altså rigtig glad for at købe brugt, for man får bare virkelig meget for pengene. Jeg kan sagtens tage på shoppetur på loppemarked. Du kan blandt andet tjekke markedskalenderen.dk for loppemarkeder i dit område.
  7. Sælg ud før du køber nyt. En god regel er, at hver gang noget kommer ind, så skal noget andet ud. Ryd derfor ud engang imellem før du tager ud og køber nyt ind. Så har du hele tiden et overblik over, hvad du har brug for.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *