Jeg er jo stadig økonomisk (u)ansvarlig #3

Det er sidst på måneden, og derfor er det også tid til min månedlige opsummering på min økonomiske (u)ansvarlighed. Status er, at det har været langt den bedste måned sådan rent økonomisk, for jeg har ikke været alt for crazy. Og det siger ikke så lidt.

  1. Jeg havde endnu ikke brugt pengene, som vi fik tilbage i skat. Det viste sig at være en god ting, da de ramte kontoen midt i april. Vi fik nemlig en værkstedsregning på bilen for 3.700 kroner, så det var godt at have nogle penge på lommen. Jah, voksenpoint til mig.
  2. Jeg har været i gang med mit madspildsprojekt, hvor jeg forsøger at tømme ud i skabet herhjemme. Det går rigtig godt, og har helt sikkert sparet os nogle penge.
  3. På grund af påsken og lukkedage, så fik vi dog også købt lidt for meget take-away, så det er knap så ansvarligt.
  4. Jeg har stadig penge tilbage på kontoen, selvom der er to dage til jeg får løn. Ret overraskende faktisk.
  5. Jeg købte i lørdags en ekstravagant fakefur-jakke til mig selv. Det var nok mest nice to have…
  6. …men til gengæld købte jeg den brugt, så den kostede kun 200 kroner. Også lidt ansvarligt.
  7. Jeg har ikke drukket sodavand i en uge. Sådan overhovedet ikke. DET ER SINDSSYGT! Burde egentlig skrive et helt blogindlæg om det i sig selv. Men hold kæft man sparer mange penge.
  8. Jeg har ikke brugt mit Mastercard i to måneder.
Konklusion

I denne måned har der været 6 økonomiske ansvarlige punkter ud af 8. Det er alligevel rimelig vildt. Jeg tror det er første måned, hvor det er sket.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *