Jeg er jo stadig økonomisk (u)ansvarlig #4

Så skal vi til det igen. Det er månedens sidste dag, og derfor er det tid til at gøre status over, hvor gode og dårlige økonomiske beslutninger jeg har truffet i denne måned. Be warned: maj måned har jo seriøst været 5 uger lang eller noget, så det har self også haft indflydelse.

  1. Maj måned har budt på en masse hyggelige aktiviteter. Vi var blandt andet en tur til Odense for at møde Thomas Tog. Jeg havde heldigvis pakket mad hjemmefra, men sådan en tur løber alligevel op og så var der vidst også noget sushi, burgere og andet hygge. Har belejligt nok glemt det meste…
  2. Vi har dog også været til mange gratis glæder som festival og strandtur, der kostede gratis.
  3. Jeg har for første gang i tre måneder brugt mit Mastercard….
  4. …men for at være fair, så var det kun fordi jeg havde glemt mit dankort og skulle betale på apoteket.
  5. Har så efterfølgende brugt det til en masse andre ting såeh deeet….
  6. Jeg drak ikke Pepsi Max i 28 dage. MEGA ansvarligt. Jeg har sikkert allerede sparet flere tusinde kroner.
  7. Jeg har i denne måned ikke haft en uforudset udgift. Det er første gange i et halvt år, at jeg har oplevet det….
  8. ….det kan man dog ikke se på min konto. Ha!
Konklusion:

Jeg kunne nok godt have været mere økonomisk ansvarlig i denne måned, men indimellem falder alle de hyggelige begivenheder simpelthen sammen, og så er det nok mere sjovt end fornuftigt. April måned var klart mere fornuftig, og nu bliver det rart at få løn igen, så man kan starte forfra med at være lidt mere økonomisk fornuftig. Vil til gengæld prøve at drikke (lidt) mindre Pepsi Max, nu hvor jeg har været så god til det.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *