Loppefund i weekenden: Se hvad jeg har fået købt

Noget af det bedste ved sommeren er uden tvivl loppemarkeder, hvor man kan gøre en masse loppefund. Jeg er en super sucker for det. Jeg kan huske, da jeg var barn og fik 20 kroner i hånden, mens jeg skulle rundt til alle boderne for at finde ud af, hvad jeg gerne ville købe. De andre børn plejede at købe slik eller legetøj, men jeg fandt ofte en eller anden skør gammel ting, hvor kræmmeren fik ondt af mig og solgte under pris. Jeg har engang købt et kæmpe ur af jern, der stod på en marmoplade til 75 kroner. Det var virkelig skørt.

Anyways hvert år slæber jeg familien med på loppemarkeder, og jeg har fundet ud af, at de er mere medgørlige, hvis der er markedspølser og hoppeborge. Så der tager vi hen. I går var vi på Korsvejsmarked, som ligger ved Tårnby Stadion. Det er super hyggeligt og sidste år gjorde jeg også en virkelig god høst.

Nu går jeg ikke efter super sjældne unika-ting, men min erfaring er, at man alligevel skal være der lidt før de åbner, fordi der er de gode ting stadig til salg. Det er desuden nemmere at komme til at rode efter ting i kasserne. I år var jeg primært på udkig efter sommertøj til min datter, fordi jeg ikke gider betale fuld pris for tøj, som hun kun har på i de få sommerdage vi har.


Den store gevinst blev dog dette kasseapparat. Jeg kan total huske det fra min egen barndom, og sælger skulle kun have 20 kroner for det. Malou sad og legede med det i evigheder i klapvognen. Så et andet tip er at købe noget fedt legetøj, så man ikke behøver løbe rundt efter børnene hele tiden. Genialt.

Jeg fik dog også gjort nogle andre gode loppefund. Også til mig selv. Jeg har nemlig gået og ledt efter en ball-stick massagebold og var faktisk også ved at købe en i Fields i sidste weekend til 249 kroner. Men som min mand sagde: “Vent lige til loppemarkedet, der er altid en som har sådan en med, fordi de ikke får den brugt”. Og ganske rigtig. Jeg fandt sgu en på loppemarkedet til 35 kroner. Så føler man altså, at man virkelig har gjort en god handel. Nu må vi se om jeg får den brugt.

Loppefund

En dinosaurbog til 20 kroner, 2 bøger med lyde til 6 kroner (!), kasseapparatet 20 kroner, ballstick massagebold 35 kroner, 5 t-shirts til 25 kroner, shorts 5 kroner og Molo sommerkjole til 100 kroner.

Så i alt blev det 211 kroner for det hele. Mindre end, hvad massagebolden ville have kostet fra ny. Jeg er svært tilfreds. Det bliver nok ikke sidste loppetur i år.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *