Fredagsfinans #77

Man kan lige klare sådan en arbejdsuge, når den kun har varet fire dage. Jeg skal dog alligevel hygge i aften, for det er jo fredag, og jeg har ondt af mig selv. Men først lidt nyheder.

Herhjemme er det faktisk ikke mig, der handler mest ind. Det er manden, som klarer den tjans, og selvom jeg er overbevist om, at jeg ville handle meeeget mere fornuftigt ind, så er han alligevel god til at tage indkøbsnet med, så vi ikke skal købe dyre plastikposer. Jeg er egentlig både modstander af plastikposer på et økonomisk plan – fordi det er hella dyrt – men også for naturen og så’n.

Bye, bye plastik

Derfor var det super fedt at læse, at Lidl nu vil udfase plastikindkøbsposer fra alle deres butikker. Det vil spare verden for 10 millioner plastikposer. Holy shit. Men fedt tiltag – for vi stopper nok først med at bruge plastikposer, når man ikke kan købe dem. Ja, ja, jeg har også købt dem engang imellem – så er jeg ikke mere hellig.

Apropos indkøb, så kan man jo heller ikke handle i Kiwi længere. De lukker nemlig deres 103 butikker, fordi det var for hårdt at køre discount-krig i Danmark. Well lesson learned. Men nu vil Netto så købe halvdelen af de tomme butikker, fordi de vil opruste. Nu ved jeg ikke om det bare er mig, men jeg kan ikke se, hvordan det hjælper noget med flere Netto-butikker. Jeg har aldrig forstået opbygningen af dem med de snævre gange og spotvarer, der konstant falder ned i hovedet på en. Ikke mere af det, tak!

Og mens vi lige er ved shopping, så har mænd åbenbart mere lyst til at bruge penge end kvinder. Mænds privatforbrug er steget med næsten 650 kroner om måneden, mens kvinders er steget med 450 kroner. Hold breaking news skiltet frem guys!

Så har jeg altså ingen grund til at have dårlig samvittighed over mit forbrug, for jeg kan jo bare sige til min mand, at han bruger flere. Genialt. Jeg tror vi skal ud og shoppe i weekenden!

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *