Jeg er jo stadig økonomisk (u)ansvarlig #5

Juni er næsten slut, og jeg skal selvfølgelig lige opsummere hvordan det er gået. Helt ærligt, så synes jeg, at juni måned har været virkelig lang. Nærmest to måneder lang. Det bliver godt at få løn. Eneste minus er dog, at jeg skal gemme de fleste af pengene til sidst på måneden, hvor vi skal på ferie. Se, det bliver tricky!

Hvor økonomisk (u)ansvarlig har jeg været i juni? 
  1. Der har været virkelig meget udsalg i denne måned, så jeg har følt mig nødsaget til at købe alle vores ferieting nu. Hvad der er sparet er tjent, ikke?
  2. Jeg skulle købe badetøj til mig selv og det var virkelig smart at bestille fire bikinier og tre badedragter på nettet, så jeg kunne prøve det herhjemme. Man kan jo altid bare få pengene retur bagefter. Beholdt en bikini, men havde ikke tænkt på, at der kan gå op til 28 dage før jeg får mine 1.600 kroner igen.
  3. I samme ombæring var jeg virkelig glad for mit Mastercard. Hurra for at forskyde problemet til næste måned.
  4. Har været en del på loppemarked for at finde gode tilbud….
  5. …..Har dog også købt nogle impulsive ting, som måske ikke var livsnødvendige.
  6. Vores sofa gik i stykker og derfor måtte vi finde en ny løsning. Vi endte med at købe en brugt sovesofa, og jeg er virkelig glad for købet. Især fordi vi kun skulle af med 1.500 kroner i stedet for 7-8.000 kroner som den kostede fra ny.
  7. Har lavet aftensmad, der kostede mig 26 kroner!
  8. Har dog også købt burgere og bland-selv slik. Jeg tror det går lige op!
Konklusion

Jeg tror ikke, det har været den mest økonomiske ansvarlige måned, for vi har købt en del ting til ferien OG en sovesofa, men det er jo nok en af de der uforudsete udgifter, som bare sker engang imellem. I det mindste er jeg glad for, at det ikke kostede os så mange penge. Jeg regner bestemt ikke med, at juli måned bliver meget bedre for der skal vi på ferie og så skal man jo have det sjovt!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *