Fredagsfinans #79

Hvis det ikke det var fordi, at det regnede galore her hvor jeg sidder, så havde denne fredag været perfekt. Weekend og penge på kontoen, what’s not to like?

I sidste uge var der jo ikke fredagsfinans, fordi vi skulle hylde de 8 år den græske genbrugshund har været i Danmark. Så jeg har samlet lidt op på de sidste to uger. Sådan er det jo når hele Danmark går i feriemode. Så går alt langsommere. Hvad jeg i det mindste er glad for er, at jeg ikke står i mudder til knæene på Roskilde Festival. Men jeg er nok heller ikke festival-typen.

Jeg tror de fleste vil beskrive mig mere som en der skal sidde med et glas kølig vin i hånden på en bar et eller andet sted. Jeg orker næsten ikke at komme ind på alle de curlingbørn som vi skulle høre om i denne uge. We get it; der er forældre, som holder deres børn i hånden, selv når de er på druk. Men alle skulle selvfølgelig til tasterne og kommenterer på, hvor forfærdeligt det er at være curlingforældre.

Jeg synes dog kongekommentaren var, da en fra Mobilepay skrev, at “mor” var den 6. mest brugte kommentar, når vi overførte penge. Haha, vi er jo alle sammen curlingbørn! Men seriøst; lad nu være med at ringe til moar, fordi dit telt er faldet sammen i mudderet.

Gi’ mig mit smør!

I weekenden skal jeg desuden på date med min mand. Altså herhjemme, hvor vi laver mad, men det bliver stadig hyggeligt og vi skal have pommes anna. Hvis du ikke ved, hvad det er, så er det basically en masse tynde kartoffelstykker, som er penslet og overhældt med flydende smør. Yes!

Men så læste jeg, at der åbenbart er panik, fordi en smørkrise truer Danmark. Alene i Sverige er prisen på smør steget 50 procent og i Frankrig er croissanten i fare. Oh, the drama! Ifølge artiklen, så kan vi risikere en situation, hvor der ikke er smør nok på hylderne.

Givet min vigtige date i weekenden, så skyndte jeg mig selvfølgelig ned i supermarkedet. Hvor der stod smør på hylden til 12,95 kroner. WTF?? Og hvis man går på tilbudsugen.dk, så kan man se, at der ligefrem er tilbud på Lurpak smør i denne uge. Hvad har de gang i?!?

Hvis man har fulgt lidt med i mit sovesofa-omdekorering-af-stuen-og-soveværelse-projekt så er jeg faktisk også på markedet efter lidt nye ting. Hvis de er til en god pris vel og mærke! Så jeg synes egentlig det er meget fedt, da jeg læste at Apple og Ikea er gået sammen om en app, hvor man kan se møblerne hjemme i stuen før man køber dem. Det er skisme smart. Jeg tror dog ikke, at Ikea har tænkt over, at de er en højborg for fejlkøb og lige så snart folk kan se, at deres KRAP-stol ikke passer ind, så undlader man at købe den. Det skulle de nok have tænkt lidt over. Siger det bare.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *