Fredagsfinans #80

Denne her fredagsupdate bliver lidt kort, fordi jeg har simpelthen så travlt med en masse arbejde. Det er jo egentlig sjovt, at man kan nå at blive helt stresset, fordi man skal holde fri og slappe af.

Når man er den eneste der passer ens rolle i virksomheden, så er der jo ikke bare andre som kan overtage ens opgaver, og derfor er jeg nødt til at lave forud, så der kommer noget indhold på de sociale medier, mens jeg er væk. Og så skal min egen virksomhed jo også lige passes.

Planen er netop, at jeg gerne vil koble helt af på min ferie og undgå at tjekke arbejdsmails. Og ifølge denne her artikel fra BT, så tjekker hver tredje alligevel deres arbejdsmail på ferien.

Det synes jeg faktisk er overraskende mange. Nu er der selvfølgelig forskel på, hvor man arbejder og nogen er jo nødt til at tjekke. Fx hvis du er selvstændig eller chef for virksomheden. Men altså jeg har planer om, at jeg ikke skal besvare mails, men højest lave et par blogindlæg under palmerne (er der forresten palmer på Malta?!?). Jeg tænker, at hvis lokummet virkelig brænder, så er der nok nogen, som ringer til mig.

Apropos ferie, så bliver det også billigere at flyve nu. Det skyldes åbenbart lavere takster for flyselskaberne hos Københavns Lufthavn. Jeg synes nu egentlig det er billigt nok, men jeg flyver selvfølgelig heller ikke så ofte. For min skyld ville jeg gerne betales for at slippe for en tur i flyvemaskinen. Dem, der siger at man overvinder flyskræk ved at flyve en masse lyver. Jeg har aldrig været så bange i mit liv.

Hot, hot, hot

Nå ja og for en som følger meget med i boligmarkedet, så læste jeg også at stigning på ejerlejligheder nu er nået nye højder. Det er jo self godt hvis man sælger, men økonomerne i artiklen påpeger, at der er risiko for boligboble, fordi det stiger for hurtigt samtidig med, at der er lave renter. Så det ville ikke være så godt, hvis renterne steg. Hmm, jeg ser altså også på det med lidt bekymring – ikke fordi jeg skal købe en lejlighed – men fordi der ikke skal meget til at det går galt. Større arbejdsløshed, højere renter etc. Jeg synes i hvert fald det er et svært tidspunkt at komme videre på boligmarkedet, når alt er rødglødende. Godt man skal blive her i en 2 værelses lidt endnu. Det føles jo overhovedet ikke tight.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *