Jeg fandt et par sommersko til 15 kroner!

Nu er der snart kun små to uger til vores ferie, og jeg er begyndt at glæde mig. Og det er ikke kun selve ferien jeg glæder mig til. En del af det er også at skulle pakke og gøre klar inden. Forventningens glæde skal man ikke tage fejl af.

Efter at have haft det samme tøj på til hver ferie de sidste tre år, har jeg besluttet mig for at opgradere feriegarderoben lidt, men det har vist sig svært, når man arbejder med et budget. Derfor må jeg tænke lidt kreativt og prøve at finde sommertøj på udsalg eller brugt. Og lets face it. Det er rimelig svært at finde noget sommerligt, hvis man ikke er til mavebluser og højtaljede ting. The struggle is real. 

Men så gik jeg forbi en second hand butik, som virkelig ikke havde meget at byde på, og jeg var faktisk lige ved at gå tomhændet derfra. Men men men….Der stod så lige et par sommersko i hjørnet og kiggede på mig. De var så behagelige, og så kostede de kun 30 kroner.

Økonomisk bevidst som jeg jo er, så havde jeg selvfølgelig ikke set det store skilt med 50 procent i hele butikken og blev noget overrasket over kun at skulle af med 15 kroner. Ja, ja så længe man bliver positivt overrasket.

Helt ærligt, det er da lidt af et fund. Især når man tænker på, hvor meget jeg får brugt sommersko i år med det lortevejr vi har haft. Nu kan sommeren bare komme.

(Leggings, H&M 100 kroner, Hype bluse second hand 50 kroner og sommersko til 15 kroner).


 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *